Huipputiimi - osa 4

Voi elämän kevät ja yhyren kerran! Niin se syyskuukin on kohta lusittu ja ensi-ilta se vaan lähestyy kovaa vauhtia. Enää reilu kolme viikkoa ja esitykset pärähtävät käyntiin!

Viime viikolla olikin vuorossa promokuvaukset, joista olemme väläytelleet kuvia somessa Annelin (Anneli Ranta), Kirsin (Kirsi Ståhlberg) ja Rosan (Rosa Meriläinen) kanssa. Kuvista välittyy kyllä hyvin meidän tunnelmat harjoituksista: Aivan päätöntä menoa! Mutta esityksestä löytyy hauskuuden lisäksi muitakin sävyjä. Hulvattomuuden ja hauskuuden vastapainoksi on myös se herkkä ja tunnelmallinen puoli.

Ja parastahan on, että me tulemme niin hyvin toimeen keskenämme...

kitkerat.jpg

Huipputiimi-trio
"Siis mitä toi tekee tossa keskellä?" Kuva: Ari Meriläinen

kurkussakiinni.jpg

Kurkussa kiinni
"Siis mehän ollaan oltu parhaat ystävät jo Salkkariajoista asti!"

som_1.jpg

Ihanaa!
"Siis kaikki on niiiin ihanaa!!"

...niin...

Esityksen palaset alkavat olla kasassa, nyt vain täytyy hioa kohtaukset kuntoon. Läpimenoja siis luvassa tällä viikolla, ensi viikolla, seuraavalla viikolla ja...sitten onkin jo ensi-ilta viikko! Katsotaan millainen paniikki tässä vielä ehtii kehkeytymään. Eilen juuri puhuttiin harjoituksissa siitä, että lavalla pystyy dialogeissa tapahtuvat kommellukset pelastamaan improvisoimalla, mutta jos musiikkinumerot eivät ole kohdallaan, sitä on hieman vaikeampi peitellä. Mutta aikaa (ei tosin liikaa) on ja täysillä tehdään!

linnut.jpg

Linnut
Kyllähän Kirsi ja Anneli hoitaa tilanteen kuin tilanteen lavalla...eikö?

Viime viikolla pääsinkin esittelemään Rosa Meriläisen sanoihin säveltämäni loppulaulun ja voeee elämä miten se oli jännää! Vastaanotto oli kyllä mitä ihanin. Riemun kiljahduksia ja huokailuja! Treenien jälkeen hyräilimme kaikki kappaletta, joten hyvä merkki siitä, että melodia oli tarttuva. Kappaleesta tuli oikein Huipputiimin voimalaulu, joka sopii hyvin loppunumeroksi. Viikon harjoittelun jälkeen kappale alkaa olemaan jo erittäin hyvällä mallilla!

Olemme kasanneet aikamoisen musiikillisen ilotulituksen esitykseen, joten kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan, kokemaan, nauramaan ja ehkä jopa liikuttumaan meidän kanssamme! Lippuja voi varata Nyyrikin sivuilta soittamalla tai suoraan paikan päältä.

huipputiimi_esityspaivat.jpg

Juliste-esityspaivat
Me odotetaan juuri Sinua pitämään hauskaa kanssamme! Tervetuloa!

 

 

12.8.2018
Mietteitä kuluneesta kesästä kesäteatterin parissa. Lue lisää ›
12.6.2018
Maarianvaaran kesäteatteri on polkaissut harjoitukset käyntiin ja Kätkäläisen työryhmä on syöksynyt näytelmän syövereihin. Lue lisää ›
28.3.2018
11.1.2018
Mitä kaikkea vuosi 2017 oikein pitikään sisällä? Tsekkaa täältä! Lue lisää ›