Harmonikkatuokiot

Harmonikkatuokiot ikäihmisille

Laajasta ohjelmistostani löytyy paljon perinteistä harmonikkamusiikkia ja ikivihreitä kappaleita.

Toteutan noin 45minuutin mittaisia harmonikkatuokioita vanhusten palvelukeskuksissa iloisella mielellä ja rempseällä otteella.

Olen kiertänyt palvelutaloja ympäri Suomea, mutta Pirkanmaan alueella on tällä hetkellä suurin painopiste harmonikkatuokioille.

Harmonikkatuokioiden keskiössä on musiikki ja haluan luoda tilanteesta rennon ja keskustelevan. Otan huomioon myös aina yleisön tarpeet ja toiveet.

Kyselen kuulijoilta toivekappaleita ja pystyn hetkessä muuttamaan ohjelmistoani tilanteen mukaan. Mikäli toivekappaletta en juuri sillä kerralla pysty toteuttamaan, seuraavalla kerralla todennäköisesti jo ohjelmistosta löytyy toivottu kappale! Näin kerrytän myös omaan repertuaariini koko ajan lisää toivotuimpia kappaleita.

Arvostan työtä ja koen saavani siitä vähintään yhtä paljon, mitä musiikilla voin myös kuulijoille antaa.

Harmonikkatuokiot lapsille

Harmonikkatuokio lapsille on hauska tapa tutustua harmonikkaan soittimena. Tuokio sisältää interaktiivista toimintaa, tietoa harmonikasta, osallistavia laulu-leikkejä ja tuttuja lastenlauluja.

Harmonikkatuokiossa tutustutaan harmonikkaan hauskalla tavalla ja annetaan musiikin viedä!

Harmonikkatuokioita pystyn toteuttamaan myös etänä ja tässä on loistava ohjelmanumero vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhliin!

Tuokion kesto on 20-30 minuuttia (aikaan vaikuttaa lasten ikä, paikka ja tilaajan toiveet).

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.