Valmista!

Nyt ne ovat valmiit! Uudet kotisivuni tässä ja entistä ehompana! Katsotte juuri Kukumo Creativen suunnittelemia ja toteuttamia sivuja. Aika freesi, eikö?

Täältä löydät tietoa minusta, kokoonpanoista ja tulevista projekteista. Kannattaakin seurata sivuja aktiivisesti, ettei vaan jokin mielenkiintoinen keikka mene ohi.

Esiinnyn soolona ja eri kokoonpanoilla ympäri Suomea ja voi olla, että satun juuri Sinun kotikonnuillesi esiintymään! Keikkakalenteria pidän ajantasalla ja blogiinkin kirjoittelen kuulumisia ja tarinoita aktiivisesti.

Siispä, pysy mukanani ja anna palautetta, laita viestiä, tilaa keikalle tai mitä nyt mieleesi juolahtaa! Jos kesän tapahtumasta tai juhlistasi puuttuu vielä musiikki, ota rohkeasti yhteyttä ja muovataan sopiva kokonaisuus tilaisuuteesi.

31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›