Uniikki musiikkitervehdys

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Onko sinulla sukulainen, joka viettää merkkipäiväänsä, muttet pääse toivottamaan onnea paikan päälle? Tai kaipaatko kenties itsellesi pientä piristystä? Uniikki Musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen!

Toteutan toivomasi musiikkikappaleen videon muodossa ja kerron samalla haluamasi terveiset kappaleen saajalle. Kappale voi olla vaikkapa ystäväsi lempilaulu, häävalssi tai muuten tilanteeseen mielestäsi sopiva kappale. Esitä toiveesi minulle ja minä soitan toivomasi kappaleen videolle.

 

Huomioithan, että videon vastaanottajalla pitää olla puhelin, tietokone, läppäri tms. josta hän videon voi katsoa!

Ota yhteyttä sähköpostilla tai täytä suora yhteydenottolomake kotisivuillani. Lähetän paluupostissa ohjeet, kuinka toimia.

Otathan huomioon, etten ihan kaikkia kappaletoiveita pysty välttämättä toteuttamaan. Haluan, että lopputulos on laadukas. 

Uniikin Musiikkitervehdyksen hinta on 30€.

Musiikkitervehdys sisältää yhden kappaleen ja sanalliset terveiset. Video on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön ja sitä ei saa jakaa. 

Voit ottaa yhteyttä täältä.

31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›