Uniikki musiikkitervehdys

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Onko sinulla sukulainen, joka viettää merkkipäiväänsä, muttet pääse toivottamaan onnea paikan päälle? Tai kaipaatko kenties itsellesi pientä piristystä? Uniikki Musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen!

Toteutan toivomasi musiikkikappaleen videon muodossa ja kerron samalla haluamasi terveiset kappaleen saajalle. Kappale voi olla vaikkapa ystäväsi lempilaulu, häävalssi tai muuten tilanteeseen mielestäsi sopiva kappale. Esitä toiveesi minulle ja minä soitan toivomasi kappaleen videolle.

 

Huomioithan, että videon vastaanottajalla pitää olla puhelin, tietokone, läppäri tms. josta hän videon voi katsoa!

Ota yhteyttä sähköpostilla tai täytä suora yhteydenottolomake kotisivuillani. Lähetän paluupostissa ohjeet, kuinka toimia.

Otathan huomioon, etten ihan kaikkia kappaletoiveita pysty välttämättä toteuttamaan. Haluan, että lopputulos on laadukas. 

Uniikin Musiikkitervehdyksen hinta on 30€.

Musiikkitervehdys sisältää yhden kappaleen ja sanalliset terveiset. Video on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön ja sitä ei saa jakaa. 

Voit ottaa yhteyttä täältä.

Tulppaanit
3.6.2021
Olen musiikkivieraana Alfa TV:n Kansan kesken -ohjelmassa 4.6. klo 19.30. Lue lisää ›
Henna ja Lotta Marie - Juha Jokinen
21.5.2021
Korkeat korot -podcast vie sinut vip-vieraaksi backstagelle kahden ammattimuusikon kanssa. Tervetuloa kuuntelemaan musiikkialan raikkainta tuulahdusta! Lue lisää ›
Tampere - kuva
26.4.2021
Anna musiikin täyteinen lahja kevään ja kesän juhlijalle! Lue lisää ›
Lattarikellari - Henna & Eve
20.2.2021
Lattarikellarin tunnelma on kuuma, vaikka pakkanen paukkuu ulkona! Lue lisää ›