Uniikki musiikkitervehdys

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Onko sinulla sukulainen, joka viettää merkkipäiväänsä, muttet pääse toivottamaan onnea paikan päälle? Tai kaipaatko kenties itsellesi pientä piristystä? Uniikki Musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen!

Toteutan toivomasi musiikkikappaleen videon muodossa ja kerron samalla haluamasi terveiset kappaleen saajalle. Kappale voi olla vaikkapa ystäväsi lempilaulu, häävalssi tai muuten tilanteeseen mielestäsi sopiva kappale. Esitä toiveesi minulle ja minä soitan toivomasi kappaleen videolle.

 

Huomioithan, että videon vastaanottajalla pitää olla puhelin, tietokone, läppäri tms. josta hän videon voi katsoa!

Ota yhteyttä sähköpostilla tai täytä suora yhteydenottolomake kotisivuillani. Lähetän paluupostissa ohjeet, kuinka toimia.

Otathan huomioon, etten ihan kaikkia kappaletoiveita pysty välttämättä toteuttamaan. Haluan, että lopputulos on laadukas. 

Uniikin Musiikkitervehdyksen hinta on 30€.

Musiikkitervehdys sisältää yhden kappaleen ja sanalliset terveiset. Video on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön ja sitä ei saa jakaa. 

Voit ottaa yhteyttä täältä.

Alfa tv
23.5.2020
Alfa tv:llä nähdään "Kansan kesken" harmonikkailta suorana lähetyksenä 25.5.2020 klo 18.00. Mukana ajankohtaisia henkilöitä harmonikkamaailmasta. Lue lisää ›
MÖKKI-LIFE
14.5.2020
Live-keikkailut alkavat vihdoinkin Tampereella! Ikäihmisiä pääsen ilahduttamaan harmonikkamusiikilla neljässä eri palvelutalossa ulkoilmakonsertilla. Lue lisää ›
Tammerkosken sillalla
23.4.2020
Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Uniikki musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen! Lue lisää täältä. Lue lisää ›
Päiväkahvikonsertti
14.4.2020
Esitän ensimmäisen facebook -liven päiväkahvikonsertin muodossa sunnuntaina 19.4. klo 14.00! Lue lisää ›