Tanssin pyörteissä

Kuuselakeskukseen saatiin tänään vipinää pyörätuolitanssien merkeissä. Pyörätuolitanssit tuovat yhteen tanssin ammattilaiset, harrastajat sekä ensikertalaisetkin. Tänään oli aivan ihana nähdä 101-vuotias pyörähtelevän pyörätuolissaan ammattilaisen viedessä! Tällaisista keikoista saa itsekin aivan valtavasti iloa. Tanssi on muutenkin yksi hienoimmista ilmaisun muodoista!

Laulaja Minna Sinisalo on tehnyt näitä keikkoja yhdessä basisti Riku Poramon ja haitaristi Kusti Vuorisen kanssa jo pitkällä kokemuksella. Itse hyppäsin remmiin mukaan nyt keväällä tuuraamaan Kustia ja ensimmäiset tanssit vedettiin tällä triolla reilu kuukausi sitten. Tänään homma tuntui jo suorastaan rutiininomaiselta, kun olihan se jo kerran käyty läpi!;) Aivan huippu, rento ja samalla keskittymistä vaativa keikka.

Tarttis nääs siinä rytmissä pysyä, etteivät tanssijat sotkeudu kuvioihinsa...

Hittibiisejähän meillä siellä vain soi: Kuningaskobra, Keinu kanssani, Tähti ja meripoika, Tammerkoski, Ranskalaiset korot, Kultaiset korvarenkaat, Täysikuu....kunnon ehtaa tanssimusiikkia siis!

Katsotaan missä seuraavaksi tällä porukalla tullaankaan soittamaan. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

 

 

tanssit.jpeg

Minni & Meripojat
Minna Sinisalo, Henna Leppänen, Riku Poramo
31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›