Syksyn tuulia

Mukavaa syksyä kaikille ruskan keskelle!

Kesän tuulet on enää lämmin muisto ja syksy on todellakin tullut. Pimenevät illat ja vähenevä valon määrä saa ehkä itselläni jopa inspiroituneemman mielentilan uuden luomiselle ja esimerkiksi säveltämiselle.

Mitä kaikkea onkaan tulossa?

Kulttuurituokiot jatkuvat ja vien musiikin iloa ikäihmisille ympäri Pirkanmaata. Painopiste on edelleen Tampereen alueella, mutta ehdottomasti lähden kauemmaksikin, jos pyyntö tulee.

Välitön palaute on suorastaan liikuttavaa, mitä harmonikkatuokioiden jälkeen saan kuulijoilta. Kysyn jokaisen tuokion aikana, onko heillä jotain toivekappaleita, mitä haluaisivat kuulla. Jos en silloin toivetta pysty toteuttamaan, kirjaan kappaleen ylös seuraavaa kertaa varten. Nyt onkin marraskuun tuokioihin valtava toivelaulu -lista, että ei tässä itsekään helpolla pääse! Oma ohjelmistokin karttuu huomaamatta, kun uusia hienoja kappaleita toiveiden myötä harjoittelen.

Huipputiimi saa jälleen jatkoa! Kolmen naisen musiikkikomedia sai ensiesityksensä syksyllä 2017 ravintola Nyyrikissä, Helsingissä. Jatkoa saimme syksylle 2018 ja nyt jälleen syksylle 2019. Esityksiä ei ole kuin kaksi, joten kannattaa toimia nopeasti saadaksesi liput näihin esityksiin.

Mikäs sen parempi tapa viettää syksyistä iltaa, kuin ottaa vaikkapa lasi viiniä ja hypätä Huipputiimin matkaan!
Esitykset 1.11. klo 20.00 ja 27.11. klo 20.00, ravintola Nyyrikki.

Henna & Tango selection hakee vielä lopullista muotoaan kokoonpanossa, mutta pinnan alla tapahtuu koko ajan. Tämä on se projekti, johon tällä hetkellä kaikkein eniten haluan panostaa. Oma musiikki on alkanut muodostua todella tärkeäksi osaksi musiikillista identiteettiäni. Haluan nyt viedä sitä eteenpäin ja laittaa seuraavan vaihteen silmään!

Cajonisti Rauli Rantanen on ollut alusta saakka bändissä mukana ja hänen kanssaan teemme duo -keikkoja, kunnes odotettu lisävahvistus bändiin saadaan varmistettua. Uutta musiikkia on tulossa ja suunnitelmia tämän bändin varalle on paljon. Kannattaa olla kuulolla! Sitä odotellessa meitä voi Rauli Rantasen kanssa kuulla Nokialla Siuron Koskibaarissa 24.10. klo 19.00 alkaen.

Jouko Enkelnotkon kanssaolemme tehneet Koomistakin kabareeta mm. Tampereen palvelukeskuksissa. Kabaree -henkinen kokonaisuus sisältää huumoria, mutta myös erittäin koskettavia hetkiä. Enkelnotko on aivan huikea laulaja, näyttelijä ja lavapersoona.

Käymme Espoossa tekemässä yhden yksityiskeikan marraskuun aikana ja sitä ennen tiedossa on eräs isompi projekti. Siitä en vielä halua paljastaa enempää, mutta tulette aivan taatusti näkemään ja kuulemaan siitä!

Haluan vielä muistuttaa myös heti tammikuussa olevasta Harmonikkaristeilystä! Laiva on jälleen lastattu harmonikkamusiikin ystävistä ja maamme huippumuusikoista ja harrastajista. Nyt kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluat olla mukana aistimassa ainutlaatuista tunnelmaa Siljan Baltic Princessillä 25.-26.1.2020.

Itse olen haitarihumussa mukana totta kai ja saan juontaa toistamiseen risteilyn odotetun ohjelmanumeron Tähtitanssit. Risteilystä voit lukea lisää täältä.

Mikäli kaipaat loppuvuoden juhliin, tilaisuuteen tai tapahtumaan vielä ohjelmaa, ole rohkeasti yhteydessä!

Toivottavasti nähdään ja kuullaan syksyn aikana!

henna-soolo.jpg

Henna Leppänen
Harmonikkamusiikki sopii erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin ja esityksiin mainiosti, ota siis yhteyttä ja kerro ideasi! Kuva: Mitja Kortepuro
Alfa tv
23.5.2020
Alfa tv:llä nähdään "Kansan kesken" harmonikkailta suorana lähetyksenä 25.5.2020 klo 18.00. Mukana ajankohtaisia henkilöitä harmonikkamaailmasta. Lue lisää ›
MÖKKI-LIFE
14.5.2020
Live-keikkailut alkavat vihdoinkin Tampereella! Ikäihmisiä pääsen ilahduttamaan harmonikkamusiikilla neljässä eri palvelutalossa ulkoilmakonsertilla. Lue lisää ›
Tammerkosken sillalla
23.4.2020
Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Uniikki musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen! Lue lisää täältä. Lue lisää ›
Päiväkahvikonsertti
14.4.2020
Esitän ensimmäisen facebook -liven päiväkahvikonsertin muodossa sunnuntaina 19.4. klo 14.00! Lue lisää ›