Mysteerilaulajat, I Can See Your Voice!

Uusi ohjelmaformaatti on rantautunut tänä syksynä Suomeen.

Mysteerilaulajat tuo televisioon aivan uudenlaisen ohjelmaformaatin, joka on saavuttanut ulkomailla jo huippusuosion. Jujuna on, että yksi kilpailija koittaa arvata erilaisten vihjeiden perusteella, kuka Mysteerilaulajista on oikea laulaja ja kuka huijari. Kierros kierrokselta hän pudottaa yhden Mysteerilaulajan toivoen, että viimeiseksi jäänyt olisi oikea laulaja. Kilpailijalla on mahdollista voittaa oikein arvatessaan jopa 10 000€! 

Ohjelman panelisteina nähdään julkisuudesta tuttuja kasvoja

Kilpailijan tukena ohjelmassa ovat mukana panelistit, jotka koittavat auttaa löytämään huijarit laulajien joukosta. Vakiopanelisteina nähdään Miitta Sorvali ja Robin Packalen. Heidän lisäkseen jaksoissa on vierailevia panelisteja ja myös tähtiartisti, jonka kanssa viimeiseksi jäänyt Mysteerilaulaja esittää dueton - olipa hän huijari tai oikea laulaja.

mysteerilaulajat_kausi_1_jakso_3_miitta_sorvali_robin_packalen_sami_hedberg_tuure_boelius_laura_voutilainen_22.jpg

Panelistit
Panelistit: Miitta Sorvali, Robin Packalen, Sami Hedberg, Tuure Boelius, Laura Voutilainen

 

Huijari vai oikea laulaja?

30.10.2021 klo 21.00 nähdään jakso, jossa olen mukana Hanuristina. Panelistit spekuloivat kiivaasti kilpailijan kanssa, voiko Hanuristi olla oikeasti laulaja? Vai onko kaikki näkemä vain huijausta? Mikäli haluat nähdä tämän, kannattaa ehdottomasti olla television äärellä lauantaina 30.10. klo 21.00! Jaksossa nähdään hulvatonta heittäytymistä niin Mysteerilaulajilta, kilpailijalta kuin panelisteiltakin. Tätä ei kannata jättää väliin!

 

Mysteerilaulajat Nelosella 30.10.2021 klo 21.00

 

Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›
Henna & Lotta, viininpunainen tausta
4.11.2021
4.11.2021 kuullaan Kulttuuritalo Laikussa harmonikka-viulu -konsertti. Luvassa täysin uutta musiikkia ja myös tuttuja klassikkosävellyksiä! Lue lisää ›
29.10.2021
Olen mukana uudessa TV-formaatissa Mysteerilaulajat! Jakso nähdään 30.10.2021 klo 21.00 Nelosella. Lue lisää ›