Lattarikellarin Liveklubi

Tanssijat Matti Puro & Katri Mäkinen luotsaavat Lattarikellarin livestriimejä Youtuben ja Facebookin puolella. Ohjelmassa on mukana tuttuja kasvoja tv:stä niin tanssin, urheilun kuin musiikin huipulta.
 
Minulla on ollut ilo ja kunnia vierailla Lattarikellarin lähetyksissä. Nyt helmikuussa olen mukana kahdessa jaksossa, jossa teemana ovat tietenkin tangot. 10.2.2021 nähdyssä lähetyksessä soitin oman sovitukseni Astor Piazzollan sävellyksestä Libertango, johon Matti Puro ja Katri Mäkinen tanssivat huikealla intensiteetillä.
 
Lauantaina 20.2.2021 nähtävässä lähetyksessä esiinnyn ystäväni ja upean laulajan Eveliina Määtän kanssa. Tangon pyörteissä olemme tälläkin kertaa.
 
Ensimmäisen kerran vierailin Lattarikellarin lähetyksessä juhannuksena 2020, jolloin kuvasimme kappaleet Myrskyluodon Maija, Lapin tango ja Hanuri. Kaikki nämä ovat nähtävissä Lattarikellarin Youtube-kanavalla, sekä Matti Puron Facebook-sivulla.
 
Kuvauksesta, äänestä ja editoinnista vastaa Janne Talasma.
 
Ota sinäkin Lattarikellarin Instagram ja Youtube-kanava seurantaan! Pysyt ajantasalla huikeista vieraista ja pääset tanssin pyörteisiin Matti Puron, Katri Mäkisen ja Janne Talasman johdolla! He jakavat tanssin ilosanomaa ympäri Suomen - eikä turvaväleistä tarvitse huolehtia, kun mukaan pääset kotisohvalta.

img_1014.jpeg

Lattarikellarin Liveklubi
Lattarikellarin Liveklubi

img_1034.jpeg

Lattarikellari - Henna & Eve
Eveliina Määttä & Henna Leppänen
Tulppaanit
3.6.2021
Olen musiikkivieraana Alfa TV:n Kansan kesken -ohjelmassa 4.6. klo 19.30. Lue lisää ›
Henna ja Lotta Marie - Juha Jokinen
21.5.2021
Korkeat korot -podcast vie sinut vip-vieraaksi backstagelle kahden ammattimuusikon kanssa. Tervetuloa kuuntelemaan musiikkialan raikkainta tuulahdusta! Lue lisää ›
Tampere - kuva
26.4.2021
Anna musiikin täyteinen lahja kevään ja kesän juhlijalle! Lue lisää ›
Lattarikellari - Henna & Eve
20.2.2021
Lattarikellarin tunnelma on kuuma, vaikka pakkanen paukkuu ulkona! Lue lisää ›