Lattarikellarin Liveklubi

Tanssijat Matti Puro & Katri Mäkinen luotsaavat Lattarikellarin livestriimejä Youtuben ja Facebookin puolella. Ohjelmassa on mukana tuttuja kasvoja tv:stä niin tanssin, urheilun kuin musiikin huipulta.
 
Minulla on ollut ilo ja kunnia vierailla Lattarikellarin lähetyksissä. Nyt helmikuussa olen mukana kahdessa jaksossa, jossa teemana ovat tietenkin tangot. 10.2.2021 nähdyssä lähetyksessä soitin oman sovitukseni Astor Piazzollan sävellyksestä Libertango, johon Matti Puro ja Katri Mäkinen tanssivat huikealla intensiteetillä.
 
Lauantaina 20.2.2021 nähtävässä lähetyksessä esiinnyn ystäväni ja upean laulajan Eveliina Määtän kanssa. Tangon pyörteissä olemme tälläkin kertaa.
 
Ensimmäisen kerran vierailin Lattarikellarin lähetyksessä juhannuksena 2020, jolloin kuvasimme kappaleet Myrskyluodon Maija, Lapin tango ja Hanuri. Kaikki nämä ovat nähtävissä Lattarikellarin Youtube-kanavalla, sekä Matti Puron Facebook-sivulla.
 
Kuvauksesta, äänestä ja editoinnista vastaa Janne Talasma.
 
Ota sinäkin Lattarikellarin Instagram ja Youtube-kanava seurantaan! Pysyt ajantasalla huikeista vieraista ja pääset tanssin pyörteisiin Matti Puron, Katri Mäkisen ja Janne Talasman johdolla! He jakavat tanssin ilosanomaa ympäri Suomen - eikä turvaväleistä tarvitse huolehtia, kun mukaan pääset kotisohvalta.

img_1014.jpeg

Lattarikellarin Liveklubi
Lattarikellarin Liveklubi

img_1034.jpeg

Lattarikellari - Henna & Eve
Eveliina Määttä & Henna Leppänen
Henna & Tango selection - bändikuva
31.8.2021
Henna & Tango selection on suunnannut studioon loppukesän aikana ja valmisteilla on kvartetin debyyttialbumi. Lue lisää ›
31.7.2021
Keikkakalenterissa on buukkauksia jo lokakuun loppuun saakka! Loppukesän keikat sijoittuvat ympäri Suomea. Lue lisää ›
Kesäillan valssi - Henna & Lotta
24.6.2021
Oikein aurinkoista juhannusta kaikille! Käy katsomassa uusin musiikkivideoni kappaleesta Kesäillan valssi. Lue lisää ›
Tulppaanit
3.6.2021
Olen musiikkivieraana Alfa TV:n Kansan kesken -ohjelmassa 4.6. klo 19.30. Lue lisää ›