Kevättä kohti

Kevät on aina jotenkin jännittävää aikaa. Tuntuu, että valon lisääntyessä myös ideat lisääntyvät ja tekee mieli tarttua kaikkeen.

Tällaista olisi nyt sitten luvassa!

Rakas lurjus -farssi
Maarianvaaran kesäteatteri esittää ihmissuhteiden hullunmyllyn, Mika Waltarin farssin Rakas lurjus.

Mitä kaikkea voi tapahtua, kun mieheksi pukeutunut nainen tulee alivuokralaiseksi kahden miehen asuttamaan pieneen asuntoon? Varsinkin, kun miehet ovat vannoneet, ettei nainen koskaan astu heidän kotiinsa.

Näytelmän harjoitukset ovatkin jo hyvässä vauhdissa ja itse hyppään tällä viikolla mukaan tuttuun tapaan muusikon roolissa. Kevään aikana kierrämme esitystä jo ympäri Suomea yksityistilaisuuksissa ja kesällä jatketaan sitten avoimin ovin!

Ensi-ilta Maarianvaarassa 28.6.2019 klo 19.00 (lipputiedustelut täältä)

rakas_lurjus_-_2019.jpeg

Rakas lurjus
Näyttelijät: Kalle Pulkkinen (kevät), (Sakari Saikkonen kesä), Sanna Kärkkäinen, Erkki Räsänen

Harmonikkatuokiot
Harmonikkatuokiot jatkuvat ympäri Tamperetta ja uusista yhteistyökuvioista ollaan neuvoteltu Matrocks Oy:n kanssa. Lisäksi Jouko Enkelnotkon kanssa esiinnymme palvelutaloissa- ja keskuksissa ja monenlaista on vireillä tulevaa varten.

henna_jouko_-lielahti.jpeg

Henna & Jouko
Kaksikko esiintyi viime viikolla Lielahden palvelukeskuksessa ihastuttaen yleisöään monipuolisella ohjelmalla.

Bandoneon kurssi
Pääsiäisenä koittaakin Sami Pirttilahden ja Victor Villenan neljän päivän intensiivinen mestarikurssi. Luvassa on yksityistunteja, ryhmätunteja, luentoja sekä loppukonsertti.

Harjannostajaiset
Tämä genre ei tällä rakentamisen tahdilla tule ihan heti loppumaan. Jari Hankelan kanssa viihdytämme juhlissa musiikilla ja huumoripitoisella ohjelmalla. Rakentajan perjantai -show tuo nostetta tilaisuuteen. Tässä loistava kokonaisuus kaikenlaisiin yritysjuhliin!

Henna & Tango selection
Levynteko alkaa olla ajankohtainen tällä kokoonpanolla ja uutta musiikkia aiomme tuoda kuuluville jo mahdollisesti tämän vuoden aikana! Korvat hörölleen siis...

Täysin palkein
Syksyinen konserttikiertue Pohjois-Karjalassa osoittautui niin hauskaksi yhtälöksi harmonikkataiteilija Seppo Soittilan ja Seppo Lankisen kanssa, että konsertteja on suunnitteilla lisää! Niistä tarkennuksia vielä myöhemmin.

001_img_0243.jpg

Henna ja sepot
Täysin palkein, niin kuin aina!

Näiden lisäksi kalenteriin mahtuu toki soolokeikkoja ja säestyskeikkoja.

Ei kun kevättä kohti hyvät immeiset!

 

 

Henna & Tango selection - bändikuva
1.7.2020
Henna & Tango selection nousee lavalle kahtena iltana heti heinäkuun alussa. Keikat ovat Nokialla, Siuronkoskibaarissa ja Tampereella, Kulttuuriravintola Telakalla. Lue lisää ›
Koli, portaat
18.6.2020
Keskikesän juhla on aivan nurkan takana! Toivotan kaikille lämmintä ja aurinkoista juhannusta! Lue lisää ›
Arboretum-kevät2020
5.6.2020
Ensimmäisestä facebook-livestä onkin vierähtänyt jo aikaa! Nyt onkin luvassa jatkoa suositulle Päiväkahvikonsertille ja 7.6.2020 klo 14.00 soi jälleen. Lue lisää ›
Alfa tv
23.5.2020
Alfa tv:llä nähdään "Kansan kesken" harmonikkailta suorana lähetyksenä 25.5.2020 klo 18.00. Mukana ajankohtaisia henkilöitä harmonikkamaailmasta. Lue lisää ›