Kevättä kohti

Kevät on aina jotenkin jännittävää aikaa. Tuntuu, että valon lisääntyessä myös ideat lisääntyvät ja tekee mieli tarttua kaikkeen.

Tällaista olisi nyt sitten luvassa!

Rakas lurjus -farssi
Maarianvaaran kesäteatteri esittää ihmissuhteiden hullunmyllyn, Mika Waltarin farssin Rakas lurjus.

Mitä kaikkea voi tapahtua, kun mieheksi pukeutunut nainen tulee alivuokralaiseksi kahden miehen asuttamaan pieneen asuntoon? Varsinkin, kun miehet ovat vannoneet, ettei nainen koskaan astu heidän kotiinsa.

Näytelmän harjoitukset ovatkin jo hyvässä vauhdissa ja itse hyppään tällä viikolla mukaan tuttuun tapaan muusikon roolissa. Kevään aikana kierrämme esitystä jo ympäri Suomea yksityistilaisuuksissa ja kesällä jatketaan sitten avoimin ovin!

Ensi-ilta Maarianvaarassa 28.6.2019 klo 19.00 (lipputiedustelut täältä)

rakas_lurjus_-_2019.jpeg

Rakas lurjus
Näyttelijät: Kalle Pulkkinen (kevät), (Sakari Saikkonen kesä), Sanna Kärkkäinen, Erkki Räsänen

Harmonikkatuokiot
Harmonikkatuokiot jatkuvat ympäri Tamperetta ja uusista yhteistyökuvioista ollaan neuvoteltu Matrocks Oy:n kanssa. Lisäksi Jouko Enkelnotkon kanssa esiinnymme palvelutaloissa- ja keskuksissa ja monenlaista on vireillä tulevaa varten.

henna_jouko_-lielahti.jpeg

Henna & Jouko
Kaksikko esiintyi viime viikolla Lielahden palvelukeskuksessa ihastuttaen yleisöään monipuolisella ohjelmalla.

Bandoneon kurssi
Pääsiäisenä koittaakin Sami Pirttilahden ja Victor Villenan neljän päivän intensiivinen mestarikurssi. Luvassa on yksityistunteja, ryhmätunteja, luentoja sekä loppukonsertti.

Harjannostajaiset
Tämä genre ei tällä rakentamisen tahdilla tule ihan heti loppumaan. Jari Hankelan kanssa viihdytämme juhlissa musiikilla ja huumoripitoisella ohjelmalla. Rakentajan perjantai -show tuo nostetta tilaisuuteen. Tässä loistava kokonaisuus kaikenlaisiin yritysjuhliin!

Henna & Tango selection
Levynteko alkaa olla ajankohtainen tällä kokoonpanolla ja uutta musiikkia aiomme tuoda kuuluville jo mahdollisesti tämän vuoden aikana! Korvat hörölleen siis...

Täysin palkein
Syksyinen konserttikiertue Pohjois-Karjalassa osoittautui niin hauskaksi yhtälöksi harmonikkataiteilija Seppo Soittilan ja Seppo Lankisen kanssa, että konsertteja on suunnitteilla lisää! Niistä tarkennuksia vielä myöhemmin.

001_img_0243.jpg

Henna ja sepot
Täysin palkein, niin kuin aina!

Näiden lisäksi kalenteriin mahtuu toki soolokeikkoja ja säestyskeikkoja.

Ei kun kevättä kohti hyvät immeiset!

 

 

Henna Leppänen
10.10.2019
Syksy on jo edennyt huimaa vauhtia. Kurkkaa, mitä kaikkea on tulossa! Lue lisää ›
Henna & Tango selection
22.8.2019
Tampereella juhlistetaan lauantaina 24.8. valmista Tuulensuun korttelia. Tervetuloa koko perheen tapahtumaan! Lue lisää ›
Rakas lurjus, työryhmä
19.7.2019
Maarianvaaran kesäteatterin farssi "Rakas lurjus" on kiertänyt jo useammalla paikkakunnalla kesän aikana. Kiertueen tahti vain kiihtyy entisestään! Lue lisää ›
Koiramäki
20.6.2019
Keskikesän juhla on taas käsillä ja monilla häämöttää ihana, odotettu kesäloma! Lue lisää ›