KEVÄÄN KEIKAT PERUTTU!

Viikko sitten tilanne näytti vielä aivan toisenlaiselta. Keikkojen peruminen ei tuntunut vielä ajankohtaiselta, eikä sitä pidetty edes silloin todennäköisenä vaihtoehtona. Kuitenkin päivien edetessä tilanne alkoi muuttumaan radikaalisti.

Hallitus tiukensi koko ajan toimenpiteitä ja ensin rajattiin kaikki yli 500 hengen tapahtumat peruutettavaksi. Tässä vaiheessa jo keikoistani suurin osa oli peruttu. Viimeistään, kun 16.3.2020 hallitus kertoi, että voimaan astuu valmiuslaki, oli päivänselvää, ettei yhtäkään keikkaa tule olemaan kevään aikana. Ainakaan sillä tavalla, kuin alunperin ne olisi toteutettu.

Tämä on saanut taiteilijat, freelancerit ja muusikot keksimään uusia keinoja tuoda ihmisten ulottuville musiikkia. Erilaiset livestream -palvelut ovat suorastaan ryöpsähtäneet esille ja moni muusikko miettiikin nyt tapoja toteuttaa keikat kotisohville. Jokainen joutuu kamppailemaan ja miettimään oikeasti, miten taloudellisesti tästä tilanteesta voi selvitä.

Voimia ja jaksamista ihan jokaiselle, tavallaan lohduttavaa, että kaikki me olemme tässä tilanteessa. Suunnitteilla on itselläkin livestream -keikan toteuttaminen, katsotaan miten se käytännössä järjestyisi! Infoan siitä lisää täällä ja sosiaalisessamediassa vielä tarkemmin!

Ensisijainen asiahan tässä on terveys. Sen kun pidämme mielessä, niin kaikki muu tulee sitten aikanaan <3 Musiikki ei maailmasta lopu ja nähdään taas livekeikoilla, kun sen aika koittaa!

 

 

 

31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›