KEVÄÄN KEIKAT PERUTTU!

Viikko sitten tilanne näytti vielä aivan toisenlaiselta. Keikkojen peruminen ei tuntunut vielä ajankohtaiselta, eikä sitä pidetty edes silloin todennäköisenä vaihtoehtona. Kuitenkin päivien edetessä tilanne alkoi muuttumaan radikaalisti.

Hallitus tiukensi koko ajan toimenpiteitä ja ensin rajattiin kaikki yli 500 hengen tapahtumat peruutettavaksi. Tässä vaiheessa jo keikoistani suurin osa oli peruttu. Viimeistään, kun 16.3.2020 hallitus kertoi, että voimaan astuu valmiuslaki, oli päivänselvää, ettei yhtäkään keikkaa tule olemaan kevään aikana. Ainakaan sillä tavalla, kuin alunperin ne olisi toteutettu.

Tämä on saanut taiteilijat, freelancerit ja muusikot keksimään uusia keinoja tuoda ihmisten ulottuville musiikkia. Erilaiset livestream -palvelut ovat suorastaan ryöpsähtäneet esille ja moni muusikko miettiikin nyt tapoja toteuttaa keikat kotisohville. Jokainen joutuu kamppailemaan ja miettimään oikeasti, miten taloudellisesti tästä tilanteesta voi selvitä.

Voimia ja jaksamista ihan jokaiselle, tavallaan lohduttavaa, että kaikki me olemme tässä tilanteessa. Suunnitteilla on itselläkin livestream -keikan toteuttaminen, katsotaan miten se käytännössä järjestyisi! Infoan siitä lisää täällä ja sosiaalisessamediassa vielä tarkemmin!

Ensisijainen asiahan tässä on terveys. Sen kun pidämme mielessä, niin kaikki muu tulee sitten aikanaan <3 Musiikki ei maailmasta lopu ja nähdään taas livekeikoilla, kun sen aika koittaa!

 

 

 

Alfa tv
23.5.2020
Alfa tv:llä nähdään "Kansan kesken" harmonikkailta suorana lähetyksenä 25.5.2020 klo 18.00. Mukana ajankohtaisia henkilöitä harmonikkamaailmasta. Lue lisää ›
MÖKKI-LIFE
14.5.2020
Live-keikkailut alkavat vihdoinkin Tampereella! Ikäihmisiä pääsen ilahduttamaan harmonikkamusiikilla neljässä eri palvelutalossa ulkoilmakonsertilla. Lue lisää ›
Tammerkosken sillalla
23.4.2020
Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi? Uniikki musiikkitervehdys on oiva ratkaisu tilanteeseen! Lue lisää täältä. Lue lisää ›
Päiväkahvikonsertti
14.4.2020
Esitän ensimmäisen facebook -liven päiväkahvikonsertin muodossa sunnuntaina 19.4. klo 14.00! Lue lisää ›