Keikkaputkessa

Huh ja huh. Taas on takana aikamoinen viikonloppu keikkojen merkeissä. Neljäs kolmen keikan viikonloppu putkeen. Nam. Miten se voi olla aina niin, että kaikki on samaan aikaan? Kesäkuu hujahti ja nyt ollaan jo hyvää vauhtia heinäkuussa.

Keikkatahti on ollut aivan huikea. En ole varmaan koskaan tehnyt tällä tahdilla keikkaa, mitä nyt. Siitä olen kyllä todella iloinen, vaikka väsymys painaa!

Eri kokoopanot pitävät kyllä huolen myös siitä, että yksikään keikka ei ole samanlainen. Aina on uutta settilistaa värkättävänä, mitä erilaisemmat keikkapaikat ja erilainen yleisö. Koskaan et myöskään tiedä, miten yleisö reagoi!

Ja tässä viikonlopun aikana tuli myös todettua, että koskaan ei kannata luoda ennakkoluuloja yleisön suhteen...

aurinkoradio-kuopio.jpg

Aurinkoradio -Kuopio
Aurinkoradio: Silja Kuoppala, Henna Leppänen, Hanna Lahtinen

Aurinkoradiolla oli mahtavat keikat viikonloppuna. Ensin fiilisteltiin Kuopiossa huikeissa maisemissa Alahovin viinitilalla, Reagenan 30-vuotis juhlissa ja lauantaina puolestaan Pohjanmaalla, Alavuden Ryskööt -markkinatapahtumassa. Tällä poppoolla on aina aivan hulvaton meininki ja se myös välittyy yleisölle. Meidän yllättävät cover-kappaleet riemastuttavat ja hämmästyttävät: Oli siinä yleisöllä ihmettelemistä, kun meidät esiteltiin lavalle "tyttötriona" ja sieltä pölähtääkin Paranoid...hiihhii! Monet jäivät kuuntelemaan meidän koko illan setin.

isoj.jpg

IsoJ, Valkeakoski
Apian kesäteatterilla, kesän ensimmäisessä yhteislauluillassa Juhani Fredriksonin kanssa

Perjantaina oltiin siis Aurinkoradiolla Kuopiossa, lauantaina esiinnyin yksin Kangasalla syntymäpäivillä ja illaksi vielä ajeltiin Aurinkoradiolla Alavudelle, vedettiin siellä kolme settiä ja olinkin sitten sunnuntaiaamuna kuuden aikaan kotona.

Ettei vaan aika kävisi pitkäksi, niin tänään lähdetään Roihulla kohti Ruotsia! Keikkahan on siellä tosin vasta keskiviikkona, mutta järjestelyiden monimutkaisuuden takia lähdemme jo tänään....huuhhei, taas sitä mennään! :D

 

roihu-juhannus2.jpg

Roihujärvenrannalla
Kohti Ruotsia, Hörneforsia tänään!
31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›