Keikkaa, keikkaa

Aikamoinen startti tuli kesäkuulle, kun keikkaa ja treenejä on riittänyt melkeinpä jokaiselle viikon päivälle. Eri kokoonpanot ja uudet biisit pitävät kyllä mielen virkeänä! Tai jos totta puhutaan niin sekavana...mutta sehän ei haittaa - ainakaan niin kauan kuin olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeiden nuottien kanssa...heehe!

Tähän viikkoon on jo mahtunut parit eri kokoonpanojen treenit ja keikka Jouko Enkelnotkon kanssa Espoossa. Kävimme konsertoimassa Viherlaakson Villa Lyhde -hoivakodissa. Aivan ihana yleisö ja sen kruunasi upea kesäinen sää.

villalyhde.jpg

VillaLyhde-duo
Jouko Enkelnotko & Henna Leppänen

Joukon kanssa keikkaa piisaa muutenkin ja huomenna lähdetään kohti Honkajoen Masiinamessuja. Siellä viihdytämme messukansaa sekä perjantaina, että lauantaina (9.-10.6.). Toivotaan, että sää suosii ja porukkaa tulee paljon!

Pitkästä aikaa saamme myös lämmitella Enkelnotko Ensemblen ja vetäisemme ensimmäisen hääkeikan tällä kokoonpanolla. Listalla olisi nyt reilu 40 kappaletta, että eiköhän niillä jonkinlaisen illan saa aikaiseksi...

...enää vain pitäisi opetella ne kappaleet...

Paljon transponointia ja nuottien kanssa pyörittelyä siis luvassa. Mutta nyt on myös hyvä aika tilata meidät keikalle, mikäli tiedät, että jollain vielä puuttuu häistä tai juhlista loistava meno-bändi! ;)

Sunnuntaina (11.6) onkin vuorossa Valkeakoskella yhteislauluilta, jonne olen ilokseni saanut kutsun tulla säestämään. Juhani Fredriksonin, Valkeakoskella tunnetun "iso J":n, vetämänä kajahtaa yhteislaulut Suomi-filmi -teemalla. Paikkana tuttu Apianniemen kesäteatteri. Vihiä tulevista kappaleista voitte käydä kurkkimassa facebookin tapahtumasta. Kaikki vaan runsain joukoin laulamaan, siitä se kesä lähtee!

Kannattaa tarkastella muutenkin keikkakalenteria tiuhaan, sinne voi putkahdella vielä keikkoja lyhyelläkin varoitusajalla.

laivahenna.jpg

SiljaEuropa
Keikat taittuu niin yksin, kuin isommallakin bändillä.

 

Oikein mahtavaa kesää kaikille ja nautitaan musiikista, tapahtumista ja kesän tunnelmasta! Nähdään keikoilla!

 

villalyhde-henna.jpg

Villalyhde
"Aaaa kesän lapsi mä ooooon"
31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›