Huipputiimi -musiikkikomedia

Voeee mahoton paikka! Tällä viikolla aloitimme vihdoinkin tosi toimet Huipputiimi -musiikkikomedian harjoitteluun. 1,5 vuotta sitten tapasimme ensimmäisen kerran Anneli Rannan ja Kirsi Ståhlbergin kanssa projektin tiimoilta. En tuntenut näitä naisia entuudestaan, muuta kuin olohuoneen kautta: siis Salkkareista. Hieman jännitti tavata heidät näin "nevöhöört" -tyyppinä, mutta kaikki jännitys osoittautui aivan turhaksi! Meillä synkkasi heti aivan loistavasti ja ideoita putkahteli ilmoille kuin saippuakuplia sarjatulella.

Esityksen suhteen meillä ei ollut aluksi mitään sen suurempia aikataulullisia tavoitteita, vaan tuumimme, että etenemme rauhassa. Nyt sitten etenimme niin rauhassa, että se puolitoista vuotta siihen meni. Mutta hiljaa hyvä tulee, eikö?

Sanoisinko, että olen aika otettu tästä huipputiimistä. Rosa Meriläinen on kirjoittanut aivan hulvattoman käsikirjoituksen, jota tiistaina lähdimme työstämään Annelin ja Kirsin kanssa. Meidän kolmen aikataulujen yhteensovittaminen on ollut pieni haaste, joten kaikki yhteinen aika esityksen eteen on käytettävä tehokkaasti. Ja tämä on pistetty käytäntöön oikein rytinällä. Kaksissa harjoituksissa olemme jo ideoineet huimasti esitystä ja löytäneet uusia näkökulmia ja musiikillisia keinoja. On aivan mielettömän inspiroivaa tehdä mahtavien ammattilaisten kanssa tätä projektia!

Ohjaajana toimii Mikko Kivinen, joka ammattitaidollaan tuo tähän komediaan vielä astetta enemmän nostetta! Mikko rientää apuumme heti, kun saa omat aikataulunsa natsaamaan meidän aikataulujemme kanssa.

Tulossa on siis jotain ennennäkemätöntä ja hommahan on lähtenyt täysin tyhjästä. Tämän takia haluan dokumentoida projektin etenemisen ja tuoda teidänkin tietoisuuteen sen, miten tällainen esitys oikein rakentuu ensimmäisestä tapaamisesta ensi-iltaan. Blogin puolella tulen siis jakamaan päiväkirjamaisesti harjoituksien kulkua ja esityksen rakentumista. Tämän viikon harjoituksista kirjoitan siis pian lisää!

Kannattaa käydä kurkkimassa Nyyrikin sivuilta Huipputiimin esittely.

Ensi-ilta 20.10.2017 klo 20.00, nähdäänkö siellä?

huipputiimi2017-treenit.jpg

Huipputiimi-treenit
Ensi-ilta lähestyy! Kuvassa: Kirsi Ståhlberg, Anneli Ranta, Henna Leppänen

Pahoittelut, että kuva on väärinpäin. Hieman on tässä teknisiä ongelmia ja henkilökohtainen it-tukeni on tällä hetkellä Las Vegasissa, joten päätin nyt sitten näyttää tälle koneelle, etten lannistu pienistä ja ihan ajattelin nyt aukoa päätä tälle koneelle samalla mitalla takaisin ja julkaista kuvan, vaikka se on väärinpäin. Nih.

tiimi.jpg

Tiimi Kirsi Ståhlberg, Rosa Meriläinen, Anneli Ranta, Henna Leppänen
Kuvassa Huipputiimi: Kirsi Ståhlberg, Rosa Meriläinen, Anneli Ranta, Mie ihe!
31.1.2024
Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja. Lue lisää ›
Glamour
7.8.2023
Uudet Henna Leppäsen harmonikkasävellykset saavat kantaesityksensä 3.9.2023 Kangasalan kirkossa. Lue lisää ›
Joulukonsertti
21.11.2022
Lumoava joulukonsertti tuo joulun luoksesi! Solisteina upeat laulajat Johanna Debreczeni ja Jouko Enkelnotko. Lue lisää ›
Tango Revolution - kokokuva
5.12.2021
Tango Revolution on hionut syksyn aikana musiikillista ilotulitusta tulevalle debyyttialbumille. Lue lisää ›